BOSCH Retro Aerotwin 530+475mm (BO 3397118902)
Jednotka množství: sada délka 1 [mm]: 530 délka 2 [mm]: 475 styling: se spojlerem pro levostranně řízená vozidla více »
od 817 Kč
Recenze BOSCH Retro Aerotwin 530+475mm (BO 3397118902)
Statistika hodnocení produktu
průměr z 2 hodnocení
100% | (2) | |
0% | (0) |
Doporučení od zákazníků
Všechny recenze BOSCH Retro Aerotwin 530+475mm (BO 3397118902)
Pavel Doubrava
Přidáno: 12. března 2012
- Dlouhá životnost oproti konkurenčním výrobkům
- Nejlepší stěrače na současném trhu
- Bezchybné stírání
- Rychlá instalace
- Pěkný design
- Tichý chod
Předchozí výrobky stěračů vydržely pár měsíců, v lepším případě rok, přestože byly zakoupeny v autorizovaných prodejnách. Vznikala větší hlučnost při stírání a hlavně začaly tvořit neprůhledné sklo, jindy se začala trhat gumička.
Bosch Aerotwin jsem poprvé použil před 3lety a po celou životnost pracovaly bezchybně za všech možných klimatických podmínek a ve všech rychlostních cyklech. Přestože po tříleté práci se začaly vytvářet nepatrné šmouhy na skle a jistě by vydržely ještě jednu sezónu, byl jsem již tak rozmazlen 100% výsledkem a funkčností, že jsem zainvestoval do nových stěračů stejného typu.
Když si spočítám cenu ostatních výrobků, častější výměny, funkčnost, atd., rozhodně se vyplatí zainvestovat do stěračů Bosch Aerotwin. Ušetříte si časté výměny, překvapení v krizových situací, kdy náhle nevidíte skrze čelní či zadní sklo, a především nervy.
Kdo žádá dlouhodobou kvalitu a umí počítat, nebude váhat nad koupí Bosch Aerotwin.
Jednoznačně doporučuji.
Zobrazuji 1 - 2 ze 2 recenzí